понедельник, 30 июня 2014 г.

download Logopedie [PMQ] free android app


Logopedie [PMQ]

Education



Download .apk

Aplikace Logopedie je určena dětem, které chodí na logopedii s vadou výslovnosti (dyslálií). V aplikaci najdete k procvičování hlásky: K, Ch, V, F, L, Ť, Ď, Ň, Č, Š, Ž, C, S, Z, R, Ř a spojení hlásek CSZ a ČŠŽ v jednom slově.


Aplikace obsahuje jednotlivé lekce, ve kterých si děti mohou hlásky procvičovat. Cvičení slouží k upevnění správné výslovnosti hlásek ve slovech na začátku, uprostřed a na konci slov. Všechna cvičení slouží k tzv. fixaci hlásek ve slovech.

Pro výuku hlásky R jsme připravili nejen slova k upevnění, ale také cvičení, ve kterých se děti hlásku R teprve učí. V tomto cvičení si děti mohou procvičovat metodu, ve které se ve slabikách a slovech používá místo hlásky R hláska D.


V aplikaci Logopedie najdete několik různých cvičení.

V prvním cvičení si děti osvojují slovní zásobu a seznamují se s jednotlivými slovy, která jsou spojena s obrázkem. V dalším cvičení si mohou zahrát logopedické pexeso a kromě správné výslovnosti mohou procvičovat také paměť. Ve třetím cvičení se procvičuje rozumění řeči a správná výslovnost hlásek ve slovech.

V posledním typu cvičení si děti mohou svoji výslovnost nahrát a následně si ji poslechnout.


Aplikace Logopedie je vhodná k výuce výslovnosti v logopedických ambulancích a také pro domácí procvičování hlásek. Aplikace Logopedie je zábavná a motivující.


























Videos




Download .apk





























In this week's episode by The Golden Briefcase, are Tim & Jeremy of Rudie obias and West Anthony to the excellent podcast The Auteur Cast joined to discuss their Picks of the Week, the newest DVD & Blu-Ray releases, talk, on new trailer for The Dark Knight Rises, Wrath of the Titans, The Hobbit, and more download Logopedie [PMQ] 1.03 for free . The theme of the evening, a discussion on the extensive filmography and careers of today auteur David Fincher was . The guys talk about Fincher movies, his technique and various collaborations with other talented writers, actors and composers. Hear and see!


Комментариев нет:

Отправить комментарий